Syringa KertészetRólunk

Családi vállalkozásunkat 1990–ben alapítottuk. Két kertészetünk közül a soroksári Syringát 1992-ben, a halásztelki Juni-Kertet 10 évvel később, 2002-ben nyitottuk meg. Fontosnak tartjuk kiemelni ezt a több, mint két évtizedes szakmai múltat, aminek alapjain most a szülők nyomdokaiba lépő fiatal generáció közreműködésével egy megújulási folyamat vette kezdetét. Célunk a Syringa Kertészet magyar családi kisvállalkozás felvirágoztatása úgy, hogy a legnagyobb nyertes Ön és kertje legyen!

A megifjodás jegyében nyitottuk meg virágüzletünket halásztelki árudánkban, amely 2013-tól a Syringa Halásztelek nevet viseli. Megújuló kertészeteinket továbbra is széles választék, szakszerű és barátságos kiszolgálás jellemzi. Az M0 autópályáról könnyen megközelíthető, immár egységesen új nevet viselő Syringa Soroksár és Syringa Halásztelek életerős, minőségi növényeket és kertművelési kellékeket kínál kertbarátoknak, viszonteladóknak és kertépítőknek egyaránt. A vásárlásban, a növényválasztásban és az ápolási kérdések megválaszolásában munkatársaink örömmel segítenek.

Kertészeteinken végigsétálva bárki rálelhet a kertjébe, balkonjára vagy teraszára illő dísznövényekre: a különleges díszcserjéktől kezdve a sövényalkotó növényeken át egészen a télen is díszítő örökzöldekig. A kertjüket ötletesen szépítők több száz évelőből válogathatnak. Minden növényünk gondosan ápolt és konténerből azonnal kiültethető. Cserepek, terrakották és egyéb ültetőedények is választhatók hozzájuk.

Tavasszal saját nevelésű zöldségpalántáink és forgalmazott konténeres gyümölcsfáink a legkelendőbbek. Életerős és fajtaazonos palántanövényeink (paradicsom, paprika, zeller…) időt spórolnak és nagyobb termési biztonságot adnak a konyhakertet művelőknek. Akinek nincs kertes háza, balkonon nevelhető paradicsomfát vagy balkonládába ültetett virágkompozíciót is vásárolhat nálunk. Kertészeteinkben széles választékban kaphatók kiváló minőségű zöldség- és virágvetőmagok.

Az alapvető kerti szerszámokon túl, a különleges kerti munkák, mint például a metszés és a növényvédelem eszközeivel is ellátjuk. A mélyebben érdeklődőknek szakkönyvek egész sora nyújt segítséget. Talajjavításhoz változatos földkeverékeket és ásványi kiegészítőket ajánlanak munkatársaink. A növények védelméhez a biológiai védelemtől kezdve a legmodernebb növényvédő szerekig kínálunk termékeket.

Kertépítésben, -fenntartásban és -tervezésben kollégáink szívesen adnak tanácsot, ha szükséges kertépítőt is biztosítunk. Térítés ellenében Budapesten és környékén házhoz szállítunk. Minden ajánlatunk rugalmas feltételekkel értendő és egyéni tanácsadással egészül ki.

A Syringa erőssége a konténeres gyümölcsfa- és bogyós gyümölcs kínálat, mert gazdag választékban és megbízható minőségben kapható kiváló fajtájú egyedek alkotják. Bor- és csemegeszőlő fajtaválasztékunkra is büszkék vagyunk. A földlabdás, konténerben nevelt fák és cserjék az év bármely időszakában ültethetők, jóval biztonságosabban, mint szabadgyökerű társaik. A modern fajták mellett a Syringa kertészetek sok hagyományos és magyar fajtát kínálnak Önnek.

 

Várjuk szeretettel megújult kertészeteinkben!